Go to content Go to footer

ClutterFox 13 comments

I was nearly fell off my chair when I saw 100 of Firefox extensions installed altogether (via), creating a cluttered Firefox :

clutter fox

Despite of its serious problem, Firefox is my personal preferences because it has fewer buttons than its big brother.

I keep extensions into minimum (in order of importances) :

For debugging purposes, occasionally I activate :

Fewer buttons are effective user experiences, I believe.
Less is more.

Update : A nice roundup of using Firefox as developer tool.

gravatar

programmer gila!
hahahaha…........

aku cuma butuh web developer sama measureIt. measureIt itu penggarisan…

gravatar

naked nya kepanjangan nih…

gravatar
3. kus

wah kalau sebanyak itu makan memori berapa yah?

gravatar
4. gani

Mosok gak masang Omea Connector?

gravatar
5. vnuz

Serem!!!

gravatar

Gani
Saya copot paksa Omea Connector-nya. Lebih enak input langsung ke feed address ketimbang auto-discovery.

gravatar
7. 'ka

personally… i like everything clean and simple… it’s way too much with all those extras there…

gravatar

Punya saya gak banyak juga sih. HTML validator, dan MeasureIt. Sama itu Web Developer. Plus satu lagi… Screengrabber.

Oopss.. banyak ya? :D

gravatar

wah udah ada tho idenya ? gimana kalau idenya memakai semua extension dalam satu firefox . WOw..pasti bakal terkenal di digg.com ? :p

gravatar
10. ebo

gamput!! gimana kalo semua ekstensien kepasang pada layar 800×600, cuma kesisa 400×200 buat halaman browsing. Aku lebih suka ngutak-ngatik add engines firefox saja

gravatar
11. yanti

iya.. setuju sama Ebo.. itu resolusi layarna brapa ya, biar tetep ada space yg cukup buat brosing :P

gravatar
12. Deny

clutter abis :D

keep your firefox tidy.
standard theme with less plugins.

gravatar

Kurang akeh mas :D

Your lovely comments, if you please.

Remember
 
Textile Help

this is not Spam.
   

Preview